Petersøya

Petersøya, en idyllisk halvøy i elvebredden i vår kjære by. Her arrangeres ” Kom deg ut dagen” en dag i året. . En og annen rusler kanskje en runde med hunden på stien rundt halvøya  og kommunens biler tømmer lass på lass med snø der vinterstid men stort sett ligger denne sentrale kommunale indrefileten øde og forlatt.   For noen år siden hørte man at de ruspåvirkede hadde tilholdsted der. De vi helst ikke vil se ellers i bybildet hadde tatt i bbruk denne perlen sentralt  i byen. Jeg skjønner dem godt. For det er idyllisk på Petersøya.

Jeg tror ikke de utstøtte er der lenger. Jeg ser ingen der når jeg er der med hunden. De har vel blitt jaget. Jeg husker det var en del skriverier. Narkomane på Petersøya? Nei det vil vi ikke ha. Så lå Petersøya øde og forlatt tilbake.

Hundeklubben brukte og sletta på Petersøya en gang i tiden. Slik ble det litt bikjeleven av. Både på Petersøya og i avisspaltene. Hundeklubben dro til skogs, og Petersøya lå stille og forlatt tilbake.

Nå er det noen fra Romfolket som har holdt til på Petersøya. og parkeringen der. Det blir på nytt avisskriverier. De drr nok og videre og Petersøya vil atter ligge stille og forlatt.

Tenk om vi kunne finne på noe fornuftig å bruke Petersøya til.  Skatepark? Cafe? Skulpturpark? Markedsplass? ideene er mange… Eller skal denne komunalt eide indrefileten for alltid ligge øde og forlatt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg