Lat søndag….

Har hatt en avslappende søndag og ladet batteriene til en ny travel uke.  Deilig og bare la dagen gå uten å se på klokka. Uten å ha noe som skal gjøres til en bestemt tid..

Jeg har spylt terassen etter at Gamle Gubben Grå lekte brannmann i går og tømte hele pulverapparatet utover utepeisen. Gudskjelov gikk det bra. Trenger litt Butinox Terassefornyer for å få gulvet helt tipp topp igjenn, men det trengte jeg i grunn fra før av også…

Har brukt det før med god effekt . Er litt jobb, men du som resultatet ble bra.   I det huset vi bodde før hadde de forrige eierne brukt verandaen som hundegård for opp til 8 hunder. Gulvet så ikke ut, og vi tenkte å skifte det, men så gikk jeg på med terassefornyeren og vet ble nesten like bra som nytt. Så den jobben tar jeg gjerne igjenn.

Var og en tur på Plantasjen og kjøpte en nydelig Hawairose til å ha på spisebordet på terrassen..  Når jeg ikke får ha utepeis lenger må jeg jo finne andre ting å pynte terassen med.

En gang, i forrige århundre en gang, da jeg og Gamle Gubben Grå var unge og nyforelsket kjøpte Gamle Gubben Grå en Hawairose til meg – og samtidig en lik blomst til en gammel slektning heretter kallt Spøkelset. Min døde eter ett par uker som mine potteplanter så ofte gjør. Men Spøkelsets blomst blomstret og blomstret. Kom med nye knopper og bllomstret på nytt året etter og ja jeg tror den overlevde og ble etterhvert en svært gammel potteplante. Og hver gang Spøkelset viste frem denne fantastiske flotte blomsten som hun hadde fått av “Gubbe-mann” spurte hun om min var like fin… (Selv om jeg for mange år siden hadde inrømmet at den for lengst var avgått med døden. Kort prosess…)  Jeg har i grunn aldri llikt den blomsten siden. Men denne var så fin med mane knopper. Vi får se hvor lenge den varer….

 

Nå venter jeg bare på at Gamle Gubben grå skal lage middag til meg og guttene.  Sånn er det å være gift med en kokk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg