Deilig søndag.

Sov lenge i dag.  Kroppen er fremdeles sliten, energinivået er lavt og det var godt å ligge langt under dyna.  Tar man hensyn til at vi nå har sommerrtid, sov jeg faktisk til “langt på dag”: Først klokka 11.30 sto jeg opp.

Sto i dusjen og hørte på preknen i radio.gudstjenesten.  Vi har slik fancy steamdusj med radio. Jeg elsker den.  Men altså tilbake til radio.gudstjenesten.  Først filosoferte jeg litt over hvor vidt det var gudsbespottende – blasfemisk å høre gudstjenesten i dusjen. Altså splitter naken.  Men jeg kom til at vi vel alle er født nakne for Gud, så det måtte være innafor.  Preknen handlet om alle som vil hakristne til å falle fra troen.  Ett av utsagnene presten sa var “Det er ingen ting som beviser at Gud ikke finnes.”  Det syns jeg var et godt argument, og jeg skal huske det neste gang jeg tar en religiøs diskusjon med han som her om dagen sa “Hvordan kan du tro på Gud, du som er så klok.” (Han var virkelig fornøyd med det utsagnet,,  )  Resten av preknen handlet om onde ånder og nærmest djevelutdrivelse, og jeg skjønnte at det var på tide å skru av radioen og få på meg joggebuksa.  (Djevelutdrivelse og onde ånder er jeg for kloktil å tro på..)

Frokost forran PCn i mangel på søndagsaviser.

Så ringte jeg Datteren og lurte på om hun hadde lyst til å være med å lufte hunden.  Det ville hun.  Vi dro til Aklangen og gikk en tur innover mot Skjærsjøen. Kjøteren fikk løpe fritt.   Da  vi kom tilbake til bilen satte vi oss ved en bålplass. Så på Kjøteren som badet, kastet pinner bortover lyngen og koste oss i det flotte vårværet både tobente og firbente.

Kjørte datteren på jobb. Dro hjem og røsket liv i Gamle Gubben Grå som sov på sofaen etter endt arbeidsdag. Spurte om han ville ha årets første utepils, en røyk og lese søndagens aviser.  Det var selvsagt ikke nei i hans munn, og vi fikk litt kosetid på terassen.

Nå steker Store Sønn pannekaker til middag.  og jeg forsøker å finne energi til å gi meg i kast med 500 sider med styrepapirer som skal være gjennomgått før det gryr av dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg