Dårlige odds…

I år er det mulig å vedde om hvem som blir ordfører i de forskjellige kommunene på Bet.sone. Så også på oss ordførerkandidatene på Ringerike.

Dessverre levner ikke Betsone meg mye håp. Jeg står i 100.  En mager trøst er at det gjør ordførerkandidatene fra De grønne, De kristne, Kr-f, Venstre og SV og. Så jeg er i godt selskap.  Magnus og Hans Petter fra henholdsvis Frp og Høyre har bedre odds. De står i 80.  Så er det Dag Henaug for høyre på 3, ett eller annet og han Kjell, fra Ap da som står i 1.4. Så hvis du vil bli rik er det lurere å satse en tier på meg enn på han Kjell. I hertfall hvis SOL slår til å vinner valget…

Jeg synes dette bare er gøy, men undrer meg over at det virker som om de mener at det er størst sannsynlighet for at han Kjell er ordfører også etter valget. Jeg frykter at det kan bli Dag Henaug fra Høyre.  Forstår heller ikke hvorfor det skulle være mer sannsynlig med Hans Petter enn med oss eller Venstre. Alle disse tre partiene har tre representanter i dag. Så hvorfor er det mer sannsynlig med en SP ordfører enn en ordfører fra noen av oss andre partiene?

Vel det blir et spennende valg.  Jeg gleder meg til valgkampen og skal gjøre alt jeg kan for at Solidaritetslista får inn så mange representanter som mulig. Har som realistisk mål tre stykker, minst.

Men sats gjerne noen kroner på meg, så skal jeg gjøre alt jeg kan for at du kan håve inn gevinsten etter valget

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg