Gøy å bli sitert…

Tirsdag skulle NRK Buskerud ha såkalt “ordførerduell” mellom Ringerike Høyre og Ringerike Arbeiderparti sine ordførerkandidater. Dag og Kjell. i beste sendetid på radioen sånn litt over klokka 16.00.  Jeg hadde hatt lyst til å høre hva de to gode kameratene skulle duellere om. I mine øyne er jo de to enige og tro til Ringkolltoppen faller. Men i og med at jeg hadde kveldsvakt, så var det svært  lite trolig at jeg kunne lytte på radio  ved de tider.  

Det ble som forutsett ingen radiolytting på meg, men litt  før 17.00 tikket det inn en sms. Det var fra lederen av SOL:: Han gratulerte med at jeg var blitt nevnt av Høyres Dag i ordførerduellen. Stor seier for oss, vi har oppnådd noe allerede. Osv.. Tydelig å skjønne at mannen var fornøyd.   Jeg delte gleden, men undret meg stort over hva Høyres ordførerkandidat hadde sagt om Solidaritetslista og om meg? på radioen. og hvorfor han i det hele tatt hadde nevnt oss.  
Tankene fortsatte å kverne i hodet mitt, og slapp ikke taket.
Halvannen time senere ga lederen av SOL på ny lyd fra seg. Nå hadde han, inspirert av ordførerduellen forfattet et leserinnlegg til lokalavisa som tok utgangspunkt i ordførerduellen på radioen.  Vi har en engasjert og inspirerende leder,  men jeg ble bare mer og mer nysgjerrig på å høre duellen på radio, og fremdeles var det mange timer til jeg kunne komme meg hjem og søke opp duellen på nettradioen. 
Jeg ringte Gamle Gubben Grå.  Han er ikke like politisk engasjert som meg, men radioen på kjøkkenet står på hele dagen så det kunne tenkes at han hadde fått med seg litt mellom middagslaging og kjøring av unger. Men nei, han hadde hørt litt, men ikke hørt noen si noe om hverken meg eller Solidaritetslista. Det var bare å vente til vakt var over.

Vel hjemme ble innslaget lett frem på nettradioen, og både jeg og Gamle Gubben Grå lyttet i spenning. Det var en tam duell. De er jo stort sett enige om alt, og har samarbeidet de 8 siste årene. Da programlederen spurte om ikke politikken ble litt utvannet av et slikt sammarbeid, svarte Høyre kandidaten. “Vel, i følge Solidaritetslistas ordførerkandidat fører Arbeiderpartiet ren Høyre politikk. ”  

Det er gøy å bli sitert. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg