En uke igjen….

En uke igjen til valget og spenningen stiger.  Hvor mange representanter vil vi få?  

Vi føler oss ganske sikkre på at vi skal klare å få inn en representant, men det hadde vært greit å være to – og mitt mål har hele tiden vært at vi skal få inn tre. Være like store som vi har vært i denne perioden – selv OM SV stiller egen liste ved dette valget.

Det var en lokal meningsmåling i lokalavisen på fredag eller lørdag. På den ligger vi inne med 2.4 %av stemmene og den klart største tilbakegangen. En større tilbakegang enn det SV sin løsrivelse kan forklare .  Vi er i så fall inne med 1 representant, men er ganske mange stemmer fra å få inn  nummer 2.

Samtidig opplever vi mange positive tilbakemeldinger,og vi tror ikke på at Flertallskameratene gjør det fullt så bra som meningsmålingen viser.  Når vi snakker med folk virker det som om mange er ganske lei den måten flertalls kameratene drifter kommunen- men kanskje er det en snever gjeng av våre egne vi snakker med?
Vel, meningsmåling er meningsmåling og valg er valg. 
Det største partiet ved kommunevalget for 4 år siden var hjemmesitterne. De som velger å ikke stemme. På Ringerike fikk de nesten 41 % av stemmene, og hadde om de hadde stillt liste fått 17 representanter  i kommunestyret.  

>Tenk om vi kunne få noen av hjemmesitterne til å stemme, og til å stemme på oss.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg