Tre dager uten cola…

 Skal man slanke seg, er det viktig med noen allierte.  Noen som et om slankekuren som kan gi moralsk styrke, og samtidig se bebreidende på deg hvis du skulle holde på å sprekke.  I går valgte jeg meg en alliert. Det er en god kollega på jobben som forstår hvor vanskelig det kan vær å spise sunt og være fornuftig.  I tillegg har han klart for en god del år siden å slutte og røyke. Noe om  jeg mener kan sammenlignes med det å slanke seg, eller i hvertfall kan det sammenlignes med å slutte med cola…han er og typen til å gi støtte og oppmuntring.

Gårsdagen gikk fint. Det ble to kopper kaffe i løpet av dagen, og is-te til salatboksen i lunsjen. 
Selv om det var en lang kontordag. Var på jobb i 11 timer og satt og arbeidet med en litt vanskelig sak hvor jeg laget notater til et møte jeg skulle på i dag gikk det helt greit uten cola.  Jeg sleit litt på slutten av arbeidsdagen, ble litt ukonsentrert, men i stedet for å gå å kjøpe cola så gikk jeg etter nok en kaffekopp. og tok en prat med denne kollegaen.  Det hjalp, men det holdt hardt da kveldsvakta kom og satte to cola hun skulle ha inn i kjøleskapet rett foran nesa mi.

Hjem igjen til middag. Resten av lapskausen fra i forgårs.  Vel, siden jeg jobba så lenge hadde Gamle Gubben Grå og guttene allerede spist og det var ikke stort med lapskaus igjen til meg. det ble to brødskiver med gulost i stedet.

I dag var det møtedag i Drammen. 
Gikk så greit som bare det selv om eg måtte dra hjemmefra så tidlig at jeg umulig kunne rekke frokost. Rakk bare en kopp te.  
Etter noen timer med møter gikk turen hjemover. Nå begynte jeg å merke sulten. Stoppet på et kjøpesenter for å kikke litt på salg.  Kjøpte noen lys og ei ny steikepanne. Gamle Gubben Grå har sutret over at vi har ei panne for lite siden jeg kastet den gamle i høst. Fant ei fin støpejernpanne til halv pris. Nå blir det nok fred og ro i heimen.
Spiste lunsj på kjøpesenteret og en fuccacia med kylling. Hadde ikke lyst på kaffe, men veldig lyst på cola.  Det ble en is-te som jeg trodde var med lime, men viste seg å være med mango og ananas   Er i grunn ikke så glad i mango, men det var en grei og litt spennende smak. Det hjalp på  sult-følelsen, men ikke på søtsuget, så jeg bevilget meg en ørliten marsipangris Er jo på januar salg den og…

var innom kontoret på jobben og sendte noen mail. Ble fort noen timer av det, men klarte meg uten tur i kiosken. Alt jeg unnet meg var en halv kopp sur kaffe.

På hjemveien måtte jeg innom bensinstasjonen og fylle bensin.  På min pumpe var det ikke kortterminal, og jeg må inn og betale.  Var virkelig stolt av meg selv når jeg kom ut igjen uten cola, baconpølse eller en aldri så liten marsipangris. Men du hvor sulten jeg var. En fuccacia og en ørliten  marsipangris er ikke stort når klokka har passert 19.

Vel hjemme håpet jeg at Gamle Gubben Grå skulle være godt i gang med middagen. 
Det var han ikke.  Han var ikke hjemme i det hele tatt.  Jeg kjente irritasjonen begynne og boble.  Heldigvis for han, og for blodtrykket mitt , kom han hjem før jeg ble virkelig sulten.Men jeg kastet raskt innpå tre brødskiver med spekeskinke. 
Det tok ikke for lang tid før det ble middag. En forrett, egentlig, så i grunn et lite måltid. Gratinert hummer.  Utrolig godt. Nøt et glass utmerket Farris til hummeren.  

Skritt-telleren viser at jeg allerede har gåttt alt jeg trenger i morgen og for å oppnå målet. Jeg føler meg ovenpå, og er godt fornøyd med denne uka så langt. I morgen er det helg, og lov til å kose seg litt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg