Aldri fred å få…

Det siste jeg gjorde før jeg dro fra jobben på fredag var å koble inn fraværsassistenten.
Den sier fra til alle som sender mail til meg at jeg har ferie.  Den oppgir telefon nummer hvis noe er viktig, og ber de ta mindre viktige ting med vara representanten min – eller vente til jeg kommer tilbake.

Klokka 22.30 i kveld lå jeg under pelspleddet på sofaen og slappet av. Årets første pinnekjøtt middag og et halvt glass rødvin gjorde at jeg døste lett. Visste at jeg måtte sette meg ved PCn og betale noen regninger i kveld før vi drar i morgen tidlig, men jeg utsatte det i det lengste. Det var så godt under det pelspleddet… Turbo, den lille hunden, sov på magen min oppå pleddet. Kunne jo ikke forstyrre han.

Da tikket det inn en SMS på telefonen på salongbordet.

Hvem sender meldinger klokka halv elleve en søndag kveld?  Datteren som må hentes  eller ønsker skyss tidlig i morgen tidlig?  Noe galt med Svigermor? Min manisk-depressive venninne som virket en smule depressiv på fb i sted? Jobben, ledige vakter som må dekkes? (Men jeg har jo ferie, og jeg jobber IKKE nattevakter lenger..)

Ukjent nummer.
Meldingen er fra en leder som har sendt mail, men fått beskjed av fraværsassistenten at jeg har ferie.  Men meldingen er kryptisk. Sier bare at hun har sendt en mail som er viktig, og hvem den gjelder.  Tankene svirrer i hodet mitt. Hva har vedkommende gjort nå?  Men med rødvin i kroppen kan jeg ikke kaste meg i bilen for å dra på jobb å lese mail.
Jeg sukker.
Da må jeg en liten tur innom jobben i morgen tidlig før vi drar av sted på tur.
Jeg hadde  trengt denne ferien så veldig  En liten uke, noen få dager uten å tenke jobb. Uten atproblemer og utfordringer hele tiden surret i bakhodet og ventet på en løsning.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg