Fridag

 

I dag hadde jeg fri. Langfri. Fredag, lørdag, søndag og mandag. Det føles godt. Utrolig godt.

Ok. Jeg vet jeg har hatt litt mye fri i det siste. Var syk de tre siste dagene i uke 38.

Hadde ferie i uke 39, skulle reist til Spania og besøkt Svigermor. Men så ble det ikke helt slik. Gamle Gubben Grå fikk tilbud om ny jobb med opplæring den uka. Så ble det husmorferie på meg i stedet for Spania, sol og varme. Midt i ferieuka ble Mamma syk, og resten av ferien tilbragte jeg veldig mye på sykehjemmet. Jeg var på jobb et par dager i uke 40. Pensle mellom jobb, sykehjem og noen timer på puta hjemme. Så døde Mamma, og jeg trengte litt fri. Men det var en sorgtunget fri.

Denne uka vendte jeg tilbake til normalen. Jobba i hvitt mandag til onsdag og hadde kontordag i går. I dag hadde jeg fri. Før første dag på utrolig lenge føltes det dom jeg kunne ta fri med senere skuldre. 

Fri betyr ut på tur med hundene før shopping med Datteren. En utrolig flott fridag skulle det bli.  Sjefen ringte litt over 10. Kunne jeg komme på et møte med henne og nestsjefen på mandag selv om jeg hadde fri.  

Jeg så ja. Selvsagt så jeg ja. Jeg sier alltid ja… Det vet Sjefen. Men samtidig kjente jeg hvordan musklene i nakke og skuldre strammet seg. Kunne jeg ikke få hatt disse fire fridagene uten å tenke jobb?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg