Det går bra…..

NB! Dette innlegget tar utgangspunkt i Kokkejævel sitt siste innlegg. Satire kalles sjangeren. Det kan hende at mitt innlegg vil inneholde noen av de samme bokstavene, ordene eller formuleringene som forekommer i hans innlegg.  NB!!

Lufta gikk ut av ballongen på flere av oss i går. Ikke bare på Kokkejævel. For vi var flere som ba leserne våre klikke som f… på reklameinnleggene til Aud-Marit. Det gjorde vi fordi vi virkelig ønsket at Aud-Marit skulle tjene noen ekstra kroner. Og så fant vi ut at vi kanskje gjorde dama en bjørnetjeneste. At trekk i uføretrygd og enda strammere økonomi kunne bli resultatet av vårt forsøk på å være snille. Aud-Marit sitt innlegg i går kveld hvor man skjønner at vårt forsøk på å gi henne en god opplevelse, trone på bloggtoppen en helg, har gitt henne bekymringer og engstelse, var hjerterå lesing.  At det som begynte som en skikkelig god ting utviklet seg til et mareritt.

Kommentarfeltet ble raskt fyllt av varme tanker, gode råd og løfter om hjelp. Den kommentaren som rørte meg mest var fra Kokkejævel, som så mange av oss har kritisert.  For selv om jeg har kritisert han for framsnakkinga av Aud-Marit, har jeg aldri ment at han er direkte ond eller at han vil henne eller noen andre noe vondt. (Jeg tror riktignok at han ikke ønsker meg noe godt, men det er en annen sak.. ) Nå ser det ut som om Aud-Marit ikke tjener for mye, og skulle hun gjøre det er jeg sikker på at mange av oss vil hjelpe til og løse den utfordringen når den måtte komme.

Kokkejævel måtte kaste inn håndkleet å dra tidlig hjem fra jobb i går. Han var sliten både psykisk og fysisk. Det tror jeg han gjorde rett i. Når alt eksploderer og arbeidsmengden er stor, må man bare bite tennene sammen og stå på. Spesielt når det er livsverket ditt, det du lever av. Men det kommer til et punkt hvor man må lytte til kroppen å la hensynet til sin egen kropp komme først. Jeg er overbevist om at de flinke arbeidstakerne klarte seg en ettermiddag alene mens sjefen helte inn på med tabletter og slokna.

Jeg har fått en kaffekopp her jeg sitter og blogger. Nespresso maskin på hotellrommet er luksus. Gamle Gubben Grå dusjer bak glassveggene der inne på badet. Snart venter en deilig hotellfrokost. Dette blir en bra dag selv om regnet siler ned ute. (Og jeg selvsagt ikke har med verken regnjakke eller paraply  Det var sol i går!)

I dag puster vi rolig med magen alle sammen. Tenker gode tanker om hverandre og er snille med hverandre i kommentarfeltet. Det var massiv kritikk av Kokkejævel i går, på mange måter fortjent. Men det er ikke pent når hordene skriker “Korsfest! Korsfest!”.

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg