Fakta, faktisk….

Er fremdeles på en 26. plass, og har over 1.400 sidevisninger.  Dette går riktige veien.  Ferien er over, men i dag har jeg fri! Det kalles myk start….
Isabell Raad er fremdeles øverst på bloggtopplista (jada, jeg lukker det venstre øye) Hun har ikke kommet med noe nytt innlegg etter at hun avkreftet at eks-kjæresten hadde liten penis. Så da må jeg gå til bloggen som ligger på plass nummer 100.  Det er Torjus Dølo.

Torjus Dølos blogg har jeg lest fra tid til annen.  Jeg er usikker på om jeg har kommentert den her før.  Men han er en voksen mann, 59 år, som har sterke meninger om mangt. Vi er nokgrunnleggende uenig i mye, Torjus og jeg, men han skriver bra og kan få i gang tankespinn.  Det innlegget han skrev i går, og som jeg skal kommentere er slik jeg ser det ikke blant de beste han har skrevet.  Vi kan alle ha en dårlig dag.

Innlegget handler om at Faktisk.no har fått en konkurrent som heter Faktisk Fakta (faktiskfakta.no)
Jeg måtte jo sjekke om dette var fakta, og det var det.

Det er sikkert også fakta at de mediene som eier fakta.no får de summene i statsstøtte som Dølo hevder. Orker ikke faktasjekke det.  Hvorvidt fakta.no faktisk sjekker fakta i artikler etc i de mediene som eier dem, skal jeg heller ikke faktasjekke. Men jeg vet jo at Dølo og jeg har et litt forskjellig verdensbilde og bilde på samfunnet generelt. Og som alle andre fnyser vi litt av artikler som underbygger et syn vi er uenige i.

Dølo skisserer en samtale i redaksjonen til fakta.no, og om den er realistisk aner jeg ikke.  Men er den det, synes jeg sjefen der har et litt ensidig ordforråd med utrolig mye banning.  Jeg håper det ikke er fakta.

Jeg synes faktisk det er litt gøy, eller ironisk om du vil at noen ser behov for å ha faktasjekkere til å sjekke faktasjekkere.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg