Forlatt og alene

I dag dro Gamle Gubben Grå. Forlot meg midt i ferien til fordel for en annen kvinne.  For når Svigermor sier hopp, da hopper Gamle Gubben Grå og drar av sted til hytta hennes. Kommer ikke tilbake før på lørdag.

Men jeg tar en grusom hevn.  For hva gjør jeg bare to timer etter at bilen til Gamle Gubben Grå har rulla ut av gårdsplassen? Jo jeg sitter i telefon og avtaler å treffe ikke bare en men opp til flere menn i Drammen på torsdag. Og ikke nok med det, jeg sitter her midt i ferien og leser jobbmail!  Ja hadde Gubben sett meg nå så hadde han klikket i vinkel!

“Ferie” hadde han sagt “Ferie er vel ikke å fylle opp dagene med politikk og jobb!” Ja, han var ganske oppgitt forrige uke når jeg tok meg tid til to raske politiske møter på et par timer, og et kommunestyremøte som varte i 12.  Han hadde sikkert ikke blitt mer imponert av at jeg brukte litt tid i ferien på å lese og besvare jobbmail.

Men Gamle Gubben Grå er ikke her. Han forlot meg. Så da har han heller ikke noe han skal ha sagt, verken om mail-lesing i ferien, eller at jeg etter den telefonsamtalen med etterfølgende mail-lesing føler meg nødt til å snike meg av gårde for en aldri så liten arbeidsøkt på torsdag….

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg