Fretex-funn…

Se hva som ble med hjem fra Fretex i dag!!!  Et flott fruktbilde i gullramme, og med håndtak slik at det kan brukes som et brett.   Det vil passe perfekt i stuen vår som er holdt i hvitt og gull.  Vi har en stil i Drømmehjemmet som jeg litt uhøytidelig kaller “Herskapelig”. Og i denne stilen passer et slik bilde perfekt.

Jeg tipper at noen av dere nå blir litt i tvil, tuller kjerringa nå?  Men jeg kan forsikre dere at selv om det kanskje ikke er så mye glamorøstover verken Gamle Gubben Grå eller kjerringa hans, så tuller man ikke med vårt herskapelige interiør.

Så da jeg fant denne skatten på Fretex i dag ble jeg kjempeglad.  Det vil passe så bra inn, og endelig kan jeg bytte ut et bilde jeg ikke har vært helt fornøyd med.  Ikke ble jeg ruinert heller. 59 kroner skulle Fretex ha.  Det var absolutt ingen u-pris.
 

6 kommentarer
    1. Nydelig! Koselig gammelt motiv!
      Og blir herren og fruen lei av å ha det på veggen, kan det benyttes når Gubben Grå skal servere limonade til gjestene i lysthuset en vakker dag i juli. 🤗🤗🤗

      1. Må bare få bygget et lysthus først – og det serveres selvsagt av en av pikene eller Hovmesteren (Som jeg heller ikke har)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg