Kosemat midt i uka…

I går skrev jeg om å spise blåskjell på en tirsdag.  Vibbedille følger opp temaet i innlegget Kosemat midt i uka.  Dumplings er hennes kosemat. Godt det og

Her i Drømmehuset har det alltid vært helt ok med kosemat midt i uka. Siden jeg har arbeidet turnus i helsesektoren og GGG i mange år arbeidet i restaurantbransjen med utrolig mye kveld- og helgejobbing tok vi kosemåltider når vi begge hadde fri samtidig. Enten det har tirsdag eller lørdag.

Eller vi behøvde ikke ha fri heller når jeg tenker meg om.  Noen ganger kunne GGG stå klar med en skikkelig koserett når jeg kom sliten hjem fra kveldsvakt.

Jeg teller som kjent ikke kcal eller veier all mat sånn som Vibbedille .  Blåskjell googler jeg meg frem til at har 77 kcal pr. 100vg ferdig dampede blåskjell. Ja når man damper de i hvitvin og vann slik jeg gjør.

Grønnsaker bruker vi mye av.  Det  har værtcen utvikling der de siste tiårene. Da jeg vokste opp var det potet og kjøtt/fisk som var hovedbestanddelene i måltidet, og så lå det litt salat eller kokte grønnsaker i et hjørne av tallerkenen. Nå er det ofte grønnsakene som tar mest plass. Ja vi har ofte middager helt uten kjøtt eller fisk, gjerne flere ganger i uka.

Hvordan er det med deg? Kan du ha kosemat på en torsdag? Hva er forresten kosemat?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg