Voksenlivet midt i trynet….

Har du noen gang kjøpt deg bolig og sittet og planlagt hvordan du skal ha det? Drømt og fantasert, og sikkert sett det hele for deg. Men når alle planene så skal settes ut i live, så blir det ikke helt som du hadde tenkt. Laminatgulvet i stua ble ikke skiftet ut med stavparkett. Den litt kjedelige blåfargen er fremdeles på veggene på gjesterommet (som har fått mer preg av kott) 12 år senere.  Vaskerommet i kjelleren har ikke blitt omgitt til et stort spa-bad med sauna og boblebadekar.  Tid og penger har gjort at boligen ble litt annerledes enn du tenkte i de første fantastiske planene.

Der er Isabell Raad øverst på bloggtopplista nå.
Jeg har ramla ned på en 69. plass etter den fantastisk fine plasseringen i går.  (Det var nok potetpressa som gjorde susen i går).

Isabell overtok leiligheten sin 1. juli.  Og i motsetning til meg som ville ha tilbragt all ledig tid i leiligheten for å pusse opp slik at jeg kunne flytte inn så raskt som mulig, har Isabell bare vært innom leiligheten 4 ganger. Hun har selvsagt betalt profesjonelle til å pusse opp for seg. Og den oppussingen starter nå.
Og det var i forbindelse med denne oppussingen Isabell fikk voksenlivet midt i fleisen.

For som alle oss andre hadde hun drømt og fantasert og laget seg en forestilling av hvordan badet skulle se ut. Hennes bad.  Firmaet hun har hyret inn hørte på hennes planer, så på inspo bildene hun hadde laget og det var ingen problemer for dem.  De skulle gjerne lage det badet hun drømte om  Marmor, gulldetaljer og spesielle løsninger – no problem!  Prisen på prosjekt bad kalkulerte firmaet til 450.000 ( og gned seg i hendene.).
Men når Isabell fikk tenkt seg litt om, så fant hun ut at det å bruke nesten en halv million på et bad i grunn var litt mye. Hun har nå bestemt seg for å justere litt på kravene sine og gå for litt mer standard løsninger og mer vanlig interiør. Det skal nok bli bra det og. Drømmen om marmorbadet med gull får hun spare til neste gang…..

Det synes jeg er bra. Det viser at Isabell begynner å bli voksen.

2 kommentarer
  1. Den boligen, ja…
   Skulle ha kjellerstue ( første eier hadde lagt varmekabler i det digre kjellerrommet med hele 3 vinduer! Sikkert hatt samme plan). Det er fremdeles et kjellerrom med betonggolv 30 år senere. Jeg var igrunnen glad for det da jeg krøp rundt og målte opp P-rom og S-rom da staten krevde sånt..med tanke på verdifastsetting og fremtidig skatteflåing av boliger. Jeg lovet meg selv at det skulle forbli S-rom der. 20 kvm økning på P-rom ville gitt et stort hopp hos myndighetene, så nei takk. Boligen er et gammelt vrak.

   Men det er hyggelig med masse planer i tankene også. Pengene rekker ikke til så mye annet enn luftslott. 😏

  2. Det kottet på loftet skulle bli skrivestue/ kontor… Og vaskerommet vel…..det er vel omtrent som da vi kjøpte huset…. Men huset er fremdeles drømmehuset. Det gjelder å nedjustere drømmene – eller aldri gi opp drømmen om at en gang…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg