Alle går til ro

Fredagskvelden går mot natt, og langsomt blir det ro i huset. 

Gamle Gubben Grå er en siste tur med hunden før han går til ro. Sliten etter å ha lekt husfar i dag, og støl og stiv etter aketuren med guttene i går.

Hunden finner plassen sin bak ryggen min,. Med et halvt øye vil den passe på til også jeg slukker PCn og kryper til køys.

Onkel har vel snart fått rullet ut soveposen og krøpet til køys i loftstua. Gamle Gubben grå satte opp en elektrisk peis der i dag, så nå kan gjesten vår ligge og kose seg mens han ser på flammene som danser i peisen. Svogern min er erketypen på en ungkar i førtiåra, men jeg vet at egentlig er han veldig romantisk og litt sånn drømmende. Han har bare aldri snublet over ei jente som ser han bak den sjenerte fasaden.

Eldste sønn tørna til sengs allerede for to timer siden. Han er kronisk A menneske.Tidlig oppe og full av liv til stor ergelse for B-menneskene i familien. Men  om kvelden forsvinner det gode humøret og batteriene er tomme.

Men yngste sønn har ikke klart å karre seg i seng til tross for gjentatte oppfordringer. Det er alltid et PC spill som bare må avsluttes.  I morgen skal han være med svogeren min til Norefjell, men som det utpregete B-mennesket han er er han omtrent umulig å få ut av senga om morgenen.. Den gutten gir meg gråe hår…

Jeg skal og krype til køys snart. Etter fire dager hjemme med forkjølelse var det hardt å komme på jobben i dag. Datatrøbbel og en irriterende kollega gjorde at dagen ble både slitsom og stressende, og når jeg på slutten av arbeidsdagen fikk tid til å åpne mailen var det nok av mail som burde følges opp. Fikk tatt det meste, men det medførte selvsagt tre timer overtid i dag igjenn.

Men nå er det frihelg. Senke skuldrene og lade batteriene.

Til uka er det full fart igjenn. Mandag jobbe dagvakt og politisk møte om kvelden.  Tirsdag jobbe dagvakt. Onsdag tillitsvalgt tid med flere møter på dagen og ekstra jobbing som radiograf om kvelden. Det samme på torsdag. Fredag blir det “bare” dagvakt før det er vinterferiehelg. Men jeg må og rekke å vaske huset for moren min en dag denne uka.  Jaja jeg har ikke tid til å kjede meg i hvertfall.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg