2012 oppsumering….

I januar var jeg optatt av Bente Mikkelsen og hennes Roma-planer. Nå er jeg kvitt hele dama. Positiv utvikling i 2012.  Ellers var Plumboguttas litt dumme kommentar ovenfor hårsåre Madcom gutta verdt litt engasjement

I februar var det familieliv og noen kjærlighetserklæringer til Gamle Gubben Grå som sto i sentrum

I mars var det naturen som våknet til liv, lange turer med hunden og ikke minst, tur til Budapest som var de viktigste temaene mine

I april var det ikke mye blogging. Pøske, konfirmasjon i heimen får ta skylden for det. Stort var det og å møte i kommunestyret for første gang.

I mai var det skokasting og rosetog. Men også gryende planlegging av sommerferien.

I juni var det  sol og sommer. Men engasjementet mitt var nok størst i rettsaken mot ambulansesjåføren som kjørte i fjellveggen. Heldigvis ble han frikjent, og er i dag atter på jobb som ambulansesjåfør og en god klollega.

I JUli var høydepunktet uten like Pitigliano. En fantastisk liten landsby i Italia og vår fantastiske ferie der.

August bar preg av en fornyet arbeidsglede etter ferien og engasjementet var sterkt på sykehuspolitikk og mitt engasjement som tillitsvalgt (og jeg bbegynte å få mange lesere på mine mest krasse innlegg…..

I september flyttet datteren 140 mil vekk. Høsten kom.

I Oktober var det Malala, den pakistanske jenta som er en trussel for taliban som engasjerte. Og så er nok energinivået etter sommerferien dalt for det går mye i å klage over stor arbeidsmengde og hvor sliten jeg er.

I november sto familielivet i sentrum. Datteren kom hjem på besøk. men litt engasjert politiker er det fortsatt lov å være.

Desember dreide seg ikke uventet stort sett om jul Om julestress og julekos om drittpakker og julegaver og ikke minst om avslappning, fredelig samvær med familien .

Nå er jeg spent på hva 2013 har av gleder og sorger å tilby.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg