Klagesang

Snøfillene blåser mot meg og treffer som nålestikk i ansiktet der jeg stavrer meg frem over islagte stier i en park dekket av et tynnt snølag. Småskjenner på hunden som drar i båndet og vil ha et raskere tempo. Det skulle vært vår, men er isende 8 kalde blå, vind og snø.

Telefonen ringer. Sykdom på jobben Kan du jobbe?  Syk, jeg er syk jeg og. Hostet meg gjennom styremøte og politisk møte forrige dagen. Hostet meg gjennom kveldsvakt i går.  Har hostet i hele natt og har småfeber. Jeg kunne virkelig trenge denne fridagen.. Burde ligge under pleddet på sofaen, hoste og drikke varm te. Ikke befinne mef ute i vind, snø og kulde, ikke gå på jobb. “Desverre” sier jeg til jobben. “Jeg må dra til Drammen, har et viktig møte. med ledelsen.”

Hjemme er det mye husarbeid som venter. Oppvaskbenken er full. Gulvene er skittne. Vaskerommet er overfyllt. Tennåringssønner og Gamle Gubben Grå koser seg forran TV og Data.

Burde vært på kontoret. Mailboksen er full av ubesvarte mail. Noen saker jeg må følge opp som har ventet en stund.

Påskekrim til jobben. Årvis tradisjon. Bør være ferdig før helga. Det må bli nattarbeid.

I morgen er det n Drammen tur. Nye møter. Etterpå er det kommunestremøte. Der skal jeg holde et innlegg om skogen i nærområdet mitt som noen vil gjøre om til grustak. Klart jeg tar den saken. Jeg bor jo her. Men innlegg til kommunestyrets talerstol tar ikke jeg på sparket. Og kommunestrepapirene må jeg få lest – i dag.

Skal skrive konfirmasjonssang for ei venninne. Ikke noe stress, bare kos. Fortsatt over en måned til konfirmasjonen. Ikke noe stress… Men når skal jeg få tid?

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg