7 dager til ferie…

…og det skal bli så utrolig godt.

Det går litt i ett for tida.  Mandag var det styremøte på dagen, og så rett på kveldsvakt.  Tirsdag var det kveldsvakt. Onsdag hadde jeg merkelig nokk fri. Torsdag var kontor- og møtedag, og da ble det 13 timer på jobb. (Men nå er jeg noenlunde ajour med kontorarbeid) I går var det Helse og omsorgskonferanse på formiddagen og kveldsvakt etterpå, så det var hardt å krabbe ut av senga klokka 08.00 i dag….

Men skal man få noe ut av dagen gjelder det å komme seg opp om morgenen.  Fikk opp guttene og litt før halv ti satt vi i bilen.  Dro ut til Mamma og Pappa hvor guttene skulle hjelpe Pappa med noe trefelling, og jeg og Mamma skulle vaske kåken deres.   Koselig å hjelpe Mamma, og småprate litt mens vi jobber. Tid til formiddagsmat ble det og.  Så etter 6  timers innsats var huset rent og pent og jeg og guttene bega oss hjemover.

Hentet Datteren. Handlet litt med henne og Yngste Sønn før vi kjørte Datteren på jobb.  Hjem. Der var Store Sønn i gang med middagen. Hjemmebakte hamburgerbrød sto til heving, den gode gamle kjøttkverna var fastmontert på kjøkkenbenken. Snart skulle det bli hjemmelagde hamburgere.  Flinke Store Sønn. Hann ble så begeistret for kjøttkverna at han spurte Gamle Gubben Grå om å få den med seg når han en gang flyttet for seg selv.  og kverning av kjøttdeig på gamle måten (hånddreven kjøttkvern) var en oppgave han likte.  Det blir nok ikke lenge før vi får smake flere hjemmelagde hamburgere.

Siden alt i heimen var under kontroll, det ikke fristet med mere vaskebøtte og både ben og rygg verket, kastet jeg klærne til vask, tok en laaang dusj, på med pysjamas, en kopp kaffe latte machiato med karamell,, lørdagsutgaven av Aftenposten, pelspledd og rett ut på sofaen.  DEILIG:  Etter en deilig hjemmelaget hamburger ble det mere strekk på sofaen og en ørliten to-timers lur.

Nå er det litt kvalitetstid med PC n før jeg snart kryper til køys .  Var dum nok til å si ja til en ekstra dagvakt i morgen. Gamle Gubben Grå ser på fransk film nede i kjellerstua.  Det er hans forberedelser til ferien.  Greit for meg. Jeg kan ikke et ord fransk, og må nok gjøre meg forstått med tegnspråk…

Gleder meg.  Bare 7 dager igjen nå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg