Host, hark, host…

Det var ingen god ide å dra på hyttetur til rå vinterhytte med en begynnende forkjølelse.  Hjalp sikkert ikke å labbe ute i vinterkulda med våte sokker heller.

I natt har jeg hostet, hostet, hostet og hostet.  Hadde jeg ikke funnet en pakke Curamed på nattbordet til Gamle gubben Grå hadde jeg ikke overlevd natta.
Jeg sverger.
Hostekulene kom med ett minutts intervall, og jeg hostet til jeg trodde innvollene skulle komme ut.  En Curamed ga meg en times pause slik at jeg fikk sove litt, og så var det pån igjen.  Rundt halv fem begynte jeg å blø neseblod i tillegg.  Det var en utrolig lang og slitsom natt.

Da det lysnet av dag lå jeg utslitt under dyna. Feberhet , sår i gommen etter fem Curamed med sitron i løpet av natta, og fremdeles kom hostekulene med like jevne intervall.  Helt klart  at jeg ikke hadde noe på et styremøte å gjøre.  Jeg sjekka at Eldste Sønn kom seg opp og på jobb, tok noen telefoner, sendte noen SMS og krabbet under dyna igjen.

Noen ganger er det litt godt å krype under dyna når man er litt småpjusk. Men ikke i dag. Jeg skulle så gjerne vært på styremøte. Selv om jeg ikke stiller til gjenvalg, betyr ikke det at jeg ikke finner styrearbeidet interessant.  Det var og ett par av sakene i dag som jeg hadde tenkt å prøve å påvirke i ønsket retning.  Men hjernen er fylt av bomull, kroppen er gele og hostekulene er det eneste jeg klarer å tenke på. Ikke dagen for møterom, omvisning på operasjonsstuer eller klare formuleringer.

 

 

.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg