Syrinen blomstrer

Syrinen blomstrer og jeg kjenner den deilige søte lukta helt opp på terrassen. Prydepletreet strekker seg over leveggen, og jeg kan se at de første rosa blomstene har begynt å titte frem.  Det er en deilig sommerkveld. Det er helt i starten av juni, og vi har forhåpentligvis mange, mange slike kvelder foran oss. Jeg har trukket ut på terrassen i kveld. Den gamle kurvstolen på trammen er byttet mot pallesofaen her ute. Da kan jeg strekke ryggen litt og.  Ligge der i den kjølige kveldslufta og la tankene vandre…

Fire deilige ubrukte fridager ligger foran meg. Helt uventet fik jeg en ekstra fridag på mandag.  Tenk fire dager sammenhengende fri. En liten ferie, nesten.  Deilig. Og jeg trenger det så utrolig mye akkurat nå.  Vet jeg er sliten, og amper. Utålmodig. spydig sur og sliten. 
Men nå kan jeg lade batteriene i hele fire dager. Kanskje få litt kvalitetstid sammen med Gamle Gubben Grå. Du hvor vi kunne trenge det.  Han ser litt for mye av den sure kjerringa. Når så han meg silende og glad sist.?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg