Slu jævel….

Anders Behring Breivik shower i retten igjen.
Han har isolasjonsskader hevder han.  til tross for at han i psykologisk forstand ikke er isolert..  Han har daglig kontakt med ansatte, har hatt besøksvenn, tilgang til lege, sykepleier og prest. Men det holder selvsagt ikke for denne narsissen. Han savner kontakt med noen som forstår hans ideologi og som han kan diskutere sitt samfunnssyn og sine forkvaklede politiske ideer med.  Det kan da umulig være samfunnets oppgave og finne en likesinnet lekekamerat til en som mener han er høyt hevet over alle andre. 

Anders Behring Breivik sier han har blitt mer radikalisert fordi ingen har korrigert hans politiske tankegang.  Samtidig virker det som om han ikke er mottakelig for motforestillinger.

Han hevder at han ikke angrer på det han har gjort, på alle de drapene han begikk med kaldt blod på uskyldige barn og unge. Uskyldige barn og unge som var isolert på en øy henrettet han en etter en mens søsken og eller venner lå i skjul med bankende hjerter og fryktet at de var neste mann.  Han snakker om isolasjonsskader… 

Han angrer ingenting -uten om det fakta at han ikke drepte flere…
Samtidig sier han at han kan be om unnskyldning hvis, og bare hvis, etnonasjonalister får lov til å delta i demokratiet.
Hvordan kan man be om unnskyldning hvis man ikke angrer?

Det er ikke synd på Anders Behring Breivik.Haner ikke isolasjonsskadet, han er ikke syk, han er ikke en hjelpeløs stakkar.
Anders Behring Breivik er en iskald beregnende djevel som forsøker å manipulere domstolen til å lempe på soningsforholdene slik at han kan få spredd sitt forkvaklede politiske syn. 

Vi mætte ondskap med rosetog. 
Vi møtte terror med demokrati.
La oss ikke møtemanipulasjon med naivitet. La oss ikke gjøre det enklere for denne selvsentrerte egoisten å spre sitt politiske syn.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg