Pust med magen.

Dette er helt klart ikke min dag, ok. De regnskurene radioen meldte om i morges og som jeg ikke trodde noe på, været var jo så fint og himmelen var skyfri, ble til en lang sammenhengende regnbyge som startet ved 12-tiden og varer ennå. Det ser ikke ut som om den kommer til å slutte på en stund. Sikkert ikke før i oktober hvor den blir avløst av en snøbyger som varer til mai, minst.

Ja, jeg var ute da det startet og regnet. Luftet hunder og plukket sopp. Nei jeg hadde ikke regntøy på. Jeg ble våt og kald, og vannet og kulda trenger liksom inn i alle verkende ledd og kroppsdeler.

Bilder sier du. Trenger du bildebevis for å tro at regnet kommer ned i strie strømmer? Vel, du får tro meg på mitt ord og klare deg med et arkivbilde av langt hyggeligere vær. Jeg var ute og fotograferte regnværet. Eller snarere hagemøblene og stakittgjerde som vi kjøpte på loppemarked I helga. Gikk inn igjen og skrev et langt og godt blogginnlegg om loppefunn, trykte på “publiser”, og borte er det! Finner det ikke verken blant publiserte, slettede eller upubliserte innlegg.  Får meg ikke i bedre humør, i tillegg har jeg mått logge meg inn på bloggen minst 10 ganger i dag bare for å lete etter det forsvunnede innlegget. Ble kastet ut hvert 5. sekund. Hvis ingen har ganda meg eller noe slikt tipper jeg noe av problemet ligger i at mobilen var med ut i regnet. Både for å ta bilder SV hagemøbler i styrtregn og da jeg luftet hundene. Får liksom ikke meg i bedre humør.

Gamle Gubben Grå er det lite hjelp i. Han tuslet fremdeles rundt i pysj da jeg forlot Drømmehuset litt før 16 for å skaffe mat til familien. Vi har gått tom for chilireker i aioli, og så trenger vi noe til middag. Jeg hørte Gamle Gubben Grå fabler om både helstekt and og pinnekjøtt. Mulig han blir litt skuffet når jeg kommer hjem med Grandiosa.

Vel, han har ingen grunn til å klage. Jeg serverte han hjemmelaget Pumpkin spice latte  tidligere i dag. Litt grei er jeg, sånn innimellom.

Nei jeg har ikke tid til å sitte her og blogge. Jeg har en Grandis jeg må fsnge. Med skjelvende fingre trykker jeg nå publiser, og ser om dette innlegget dukker opp på blogg.

3 kommentarer
    1. Det med blogg er rart om dagen. Plutselig blir et innlegg borte, skjedd meg også! Nå passer jeg på lagre underveis. Slik at man har litt mer kontroll! Mye som skjer på blogg om dagen synes jeg. Ikke stabilt.
      ..
      I formiddag var det kaldt å være ute her også!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg