Yngste Sønn er bortreist denne uka. Jobboppdrag som gjør at han ikke kommer hjem før til helgen eller en gang i neste uke. Så Gamle Gubben Grå og jeg er alene hjemme
I går kveld etter at jeg var ferdig med all møtevirksomhet koste vi oss med scampi i en sterk krydret saus med litt godt brød til.
Deilig slutt på en lang dag. Og ja, vi unnet oss et glass rødvin til. Det gjelder å legge litt magi i hverdagen og lage seg noen gode øyeblikk.
For de som lurer på oppskrift. Godt med olje, fres en chili med frø. Tilsett en spiseskje paprikapulver, gjerne røkt. Fres med 6 fedd oppkuttet hvitløk. Ta i sitronsaft Oppskriften sa saften fra en halv sitron, men vi synes det var litt mye sitronsmak. Varm scampiene i oljen. Strø over persille ved servering.
Brødet vi valgte var ferdig focacia fra Kiwi. Så enkelt. Så godt!
Her i Drømmehuset har vi en kurv hvor vi legger oppskrifter vi klipper ut fra aviser og blader. Disse utklippene blir brukt til inspirasjon for middagene her I huset. Ofte lettere å bare ta den øverste oppskriften fra kurven enn å vri hjernen for å finne ut hva vi skal ha til middag .
Denne oppskriften fant jeg i Dagbladet fra 10 april i år, og det er “Gladkokken” Jan Henrik Syversen sin oppskrift står det I artikkelen. Virkelig godt var det! I dag skal vi prøve burgeren hans. Kanskje kommer det bilder
Det der hørtes veldig godt ut😃
Ser virkelig godt ut, og et glass rødt til setter en spiss på maten. Glad kokken har mange gode oppskrifter. Blant annet på vårruller jeg har lyst å prøve men må vel mote meg opp først.
Vårruller er gøy å lage. Fikk oppskrift av ei fra Thailand på jobben en gang. Det gikk lekende lett. Så prøv!
Herlig, ser veldig godt ut. Mat med mye smak er jeg glad i! Bra dere kosa dere!
Det var godt