Det ble cafe besøk..

Husarbeidet som har hopet seg opp hele uka ble unnagjort i løpet av noen få timer. Gulv og vinduer vasket, det verste rotet rydda bort, oppvasken tatt, blomster vannet, ja jeg fikk og laget pepperkakedeig! Så får vi se om det blir pepperkakebaking i morgen.

Hundene fikk seg også en litt lengre luftetur.
Den gikk i området rundt Hovsenga, turområdet som ble dekket av store leirmasser og vann  etter et jordras på torsdag.  Store mengder leire og jord raste fra en topp og ut i Randselva. Det skapte en “tsunami” av vann og leire over på Hovsenga, som nå er dekket av leire, vann og knekte trær. .Hele området er stengt, men vi tok en tur uten for sperringene for å prøve å danne oss et bilde av skadene.

En eldre mann som bor i en av omsorgsboligene kom ut og sa vi kunne gå en litt lengre tur ned en traktorvei ved siden av jernbanesporet og følge traktorveien bort til Almesletta for å få en fin rundtur.  Vi er oppdratt il å høre på de som er eldre enn oss, så vi takket for tipset og labbet i vei.  Grått og vått, men det ble en passe lang tur.

Vi dro hjem med hundene, og så kunne vi endelig reise til byen og gå på cafe’.
Klokka hadde passert 16 før vi kunne slå oss ned ved et bord på Espresso House med hver vår kanelbolle og Nisse-latte.  Sånn Nisse-latte er skikkelig godt.

Så bar det ut til Høvdingen for å hente Yngste Sønn. Tok like godt med oss kanelboller ut dit og, så  ble det litt ekstra godt og en kaffekopp der ute.

Når vi kom hjem lagde Gamle Gubben Grå middag. Biff, aspargesbønner, peppersaus, tomater, og fløtegratinerte tomater. Ingen kan steke biff slik som Gamle Gubben Grå!  Så ble det rødt i glasset og lørdagskveld.

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg