Mer matprat. Sukk!

Selvsagt kunne det ikke gå en hel uke uten at jeg må sitte her å reflektere over en ukemeny. Holdt det ikke med matprat i det innlegget i går om hodesylte?

Jeg høstet rikelig med squash i egen hage i høst. Aner ikke hvor mange kilo det ble, men det ligger en god del poser squash i fryseren. Jeg bruker det en del i gryteretter, når jeg lager stekte grønnsaker og lignende.
Jeg har aldri vurdert å lage spagetti av squash, eller squashgetti som det heter inne hos Katrine Stenhjem. Blande det i pastasausen går helt greit, men spagetti er spagetti, det kjøpes i pakker pakket av Sopps. Det vokser ikke i kjøkkenhagen min.

Folk får bruke squashen sin til hva de vil for meg. Selv pakker jeg snart pc og sakspapirer i veska og belager meg på et par lange dager på rådhuset. Vi har et budsjett som skal behandles samt en 40-50 andre saker. Men fortvil ikke, jeg har gjort i stand innlegg til dere som blir publisert litt senere i dag. Dere må jo høre hvordan det går med GGG og Kjerringa som lager jul selv om jeg er opptatt med å debattere nede på rådhuset.

 

 

5 kommentarer

      1. Mye godt du kan lage av squash, og jeg kan godt ha squash i skiver stekt eller kokt med kjøttdeig. Men det vil aldri bli pasta, selv om det i mange tilfeller smaker langt bedre.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg