Lenge siden sist jeg delte bilde og oppskrift på en oransje suppe, men her har dere dagens middag I Drømmehuset. Fiskesuppe med fennikel, dill og stekt torsk. Oppskriften fant jeg i Magasinet for 4. februar.
Du finhakket rødløk, fennikel, gulrøtter og potet og steker det i en kjele i et par, tre minutter. Tilsett tomatpuré, litt hvitvin, fuskebuljong og dill og la suppa småkoke i 20 minutter til grønnsakene er godt møre.
Sett stekeovnen på 200 grader og la porsjonsstykker med torskefilet kose seg der inne ti minutter etter at du har penslet de med litt olje ig saltet og pepret fisken.
Ta gryten av varmen, kast dillen og kjør suppa glatt med en stavmikser. Hell i fløte og varm opp suppa. Legg biter av torsken i suppa ved servering.
Det var både godt og lekkert – og så enkelt at selv jeg klarte å lage middagen uten at noe ble feil.
Nam!🤩
Og jeg elsker torsk i de fleste varianter.🤗👌🏻
Torsk er godt, og dette var ei god suppe.
Den suppa hørtes god ut. Mye gode smaker og fisk er alltid deilig.
Mye smak, men ikke for sterk.
Måtte le litt her. Ta suppen av varmen, og kast dillen 😂😂
Står så i oppskriften. Dillen har gitt smak, behøver ikke moses i stavmikseren