Og livet går videre…

Det var utrolig godt å komme hjem. Godt å regjere på sofaen hjemme med pelspledd og familien min i umiddelbar nærhet. Noen utfordringer har det vært, å få kjerringa inn i huset var ikke like lett til tross for “rampe”. Tror dere det finnes YouTube videoer som kan lære Gamle Gubben Grå hvordan han skal få det til før jeg må forlate huset neste gang? Det hjalp liksom ikke på at det begynte å regne, nesten sludde mens vi holdt på. Vel, jeg kom inn…

Inne ventet en nydelig rosebukett fra Vivian, Mamma på hjul. Jeg ble rørt til tårer – så utrolig koselig!  Den står her på salongbordet så jeg kan glede meg over de glade fargene. Tusen, tusen takk nok en gang!

Med høy rularor, doforhøyer og litt galgenhumor har vi klart oss bra gjennom kveld og natt. Og jeg har til meg å være, klart å være ganske tålmodig. Vente litt, og ikke mase for mye på Gamle Gubben Grå.

Det ble litt annen frokost enn vanlig i dag, for da Gamle Gubben Grå gikk ut etter avisen lå det en eske med 3 skolebrød og et kryssordblad i postkassa. Gave fra snille Vibbedille! Så utrolig kos! Så da ble det kaffe og skolebrød til frokost. Og de skolebrødene var virkelig ferske! Jeg visste ikke en gang at vi hadde et slikt tilbud på Hønefoss. Og ja, jeg delte med Gamle Gubben Grå.

Så med kaffe og skolebrød koser jeg meg med bloggerne fra plass 100 og oppover. De på toppen holder jeg meg klokelig unna.

Karidansen på plass nummer 100 har fått korona-vaksine. Hun tar oss på en god måte gjennom prosessen fra hin fikk mail fra Helse Norge, og til hun fikk stikket i armen. Hvor mange ganger hun tenkte at det er fortsatt mulig å ombestemme seg.

Jeg har og fått en mail fra Helse Norge i dag! Ksnskje det er min tur til å få vaksine!!! Har ikke åpnet den ennå, trenger kodebrikka mi. Livet blir lettere her hjemme hvis jeg ikke maser for mye på Gamle Gubben Grå, men lar ting skje litt i hans tempo. Om jeg åpner den mailen nå eller om en time er ikke så nøye. Det kan hende det bare er innkalling til gipsbytte og sårinspeksjon. Jeg skal det om noen få dager.

Bentes kjøkken, mat fra bunnen. Deler oppskrift på linsesuppe. Så er du glad i matoppskrifter som er gratis på blogg, så er dette bloggen for deg.

Akkurat linsesuppe ser jeg ikke for meg at det blir her i Drømmehuset mens Gamle Gubben Grå står ved grytene. Han liker ikke alt som kan minne om vegansk.

På plass nummer 98 er Midtlivskrise. Det samme innlegget med bilde av en dryppet Jonas (hund) som jeg har kommentert før. Jeg sender noen varme tanker til Marit og håper hun har det greit.

Slagferdig på plass 97 er en blogg og et blogginnlegg jeg håper mange får med seg. Dere kan lese det her.

Jeg har vært inne på denne bloggen før. Det er bloggen til ei dame som har hatt hjerneslag.  Hun skriver om rehabilitering og om livet sitt før og etter slaget.  En flott blogg om ei beintøff dame.

I dette innlegget som hun har kalt “Århundres mor” skriver hun om datteren som fyller år. Om hvordan hun som 23 åring fant ut at hun var gravid, så langt fra planlagt. Om en oppvekst for datteren med dårlig råd og en Mamma som ikke deltok på foreldremøter og skoleavslutninger.  At om hun til tross for alt, også må ha gjort mye bra. Fordi datteren i dag er en flott ung kvinne.

Århundres mor er overskriften, men Slagferdig føler seg som alt annet enn århundres mor. Jeg tenker hun har gjort så godt hun har kunnet. Om du er en god mor handler om noe helt annet enn å møte opp på foreldremøter og håndballkamper. En god mor er mer hva som skjer innenfor husets vegger enn at du viser omverden en perfekt fasade. Og som Slagferdig skriver, unger kommer ikke med bruksanvisning. Man forsøker seg frem og gjør så godt en kan.

På plass 96 er det også i dag Kjærlighetsterapeuten. Det samme innlegget som jeg kommenterte i går.

Gamle Gubben Grå og jeg har klart oss bra til oss å være de timene jeg har vært hjemme. Litt tilløp til opphetet diskusjon da vi slet med å komme oss i hus. Men ellers har det gått greit.  Jeg smører meg med tålmodighet og teller til 1.000 når ting ikke skjer like raskt som jeg ønsker.

Hva jeg tar med meg fra bloggerne i dag? Jeg må sjekke mailen fra Helse Norge. Og så venter jeg på resten av frokosten Vibbedille hadde bestilt. Jeg skal og forsøke å få svart på  alle som har ønsket meg God bedring de siste dagene både her på blogg og på andre sosiale medier.

 

17 kommentarer

Siste innlegg