Påskeskirenn via Snap

Sånn pleier det å være. Slektas årlige påskeskirenn, og jeg som selvskreven starter og tidtaker. Nummeret på brystkassa er mest til pynt. Det er ikke hvert år jeg deltar i null-løpet. Ikke rart jeg aldri har vunnet vandre-høna.

Hytta hvor påskeskirennet arrangeres ligger i samme kommune hvor vi bor. Så vi kunne rent praktisk dratt på hytta i år. Vi pleier heller ikke å overnatte, så og si alle drar bare opp på dagstur. Hender noen av de unge overnatter, men flesteparten pleier å sette skituppene hjemover når sola begynner å gå ned i vest.

Men vi er rundt 20 med smått og stort. Så i år kan vi ikke treffes til familiehygge, med mindre vi fordeler oss en og en med behørig avstand rundt skogstjernet.  Blir litt upraktisk med ei bålpanne midt på tjernet og pølsepinner på flere meter. Må forresten pølsene og så holde seg 2 meter fra hverandre? Nei, det er best vi forblir hver for oss.

Men påskeskirenn eller påskemoro skal det bli! (Det der med ski er jeg mer usikker på…)  Vi har allerede bestemt at hver husstand arrangerer null-løp rundt eget hus. Kan jo bli fin underholdning for naboene og…. Vandre-høna skal nok slippe å støve ned i samme hus et år til! Kanskje jeg vinner den i år?

Pølsegrilling skal deles på Snap.

Vi skal ha en gjetekonkuranse jeg ikke skjønte noe av, men det skal jeg finne ut før det blir Skjærtorsdag og arrangementet starter.

Enda er det mange dager til, så flere aktiviteter vil nok dukke opp. Et virus eller tre stopper ikke denne gjengen her!

7 kommentarer

Siste innlegg