Snart 1. Mai…

I kveld har vi i Rødt hatt møte hvor vi blant annet har malt paroler til årets 1, mai tog.
Vi var ganske mange, stemningen var god, og arbeidet gikk lett. Noen paroler har vi jo brukt ved tidligere anledninger. Gjenbruk er bra!  I det minste når sakene er like aktuelle.

En av de nye parolene vi lagde var parolen

BEVAR HØNEFOSS SKOLE

Den ærverdige byskolen midt i byen er vedtatt lagt ned,  Slik blir det bråk av. Ikke minst fordi vi trenger en ny skole omtrent på samme stedet om i underkant av 10 år.  Får  flertallspartiene slik de ønsker det, legger vi ned skolen i 2020. Og så bygger vi en ny skole et eller annet sted sentralt i  Hønefoss, mulig på tomta der skolen står i dag, i 2028.
Vi håper mange foreldre og andre støttespillere vil møte opp i toget og gå bak denne parolen. Vi vet dette er en viktig sak for mange.  Det er og en viktig sak for oss  Det er god økonomi, vi liker kortreiste skolebarn, og Hønefoss skole, med den gamle skolebygningen er en del av Hønefoss sin historie og Hønefoss sin sjel.

En anen parole vi har er

HØNEFOSS FOR INNBYGGERNE
IKKE UTBYGGERNE

Den sier mye om hva vi ønsker når det gjelder byutvikling.  Også der tror vi at vi har mange med oss. En annen parole om byutvikling er parolen

NEI TIL HØYHUS.

Vi har og en parole som sier

PROFITTFRI VELFERD

Og selvsagt vår gamle, gode parole

IKKE LEGG NED FLERE SYKEHJEMSPLASSER.

Det ble og malt noen skilt mot EØS avtalen, og at vi ønsker garanti for læreplass.  Tror jeg har fått med de fleste da…..
Så nå håper vi på fremdeles godt vær, og et stort oppmøte i årets tog.  Og du, kjære leser, vil selvsagt få være med på 1,mai feiringa.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg