Tidlig-morgen-blogg

Kokkejævel er som spådd fremdeles på topp.  Det gjør seg med et frieri på blogg – og for et frieri…sukk…Heldigvis sa Kjærest JA:
Jeg fridde ikke til noen i går. Bare glefset litt til Gamle Gubben Grå.  Gjør alt for ofte det når jeg er sliten, og jeg er sliten nå. Men avanserte fra en 90. plass til 85. plass på bloggtopplista.

Var som vanlig tidlig oppe.  Botilrud litt over klokka 6.  Hjem og en kjapp frokost før jeg dro til Klækken for Folkevalgt opplæring.  En hel dag med kursing.  Lærerikt, spennende, og jeg trives i det politiske miljøet. Men jeg blir sliten etter slike dager.

Hjernen arbeider på høygir. Ikke bare med det som skjer i selve kurset, men jeg forsøker også å få med meg noen av de uformelle samtalene som foregår. Hvem snakker med hvem? Prøver å få med meg “Hva skjer a?”  Ringerike er en av de få kommunene som fremdeles ikke har landet hvem som skal være blant annet ordfører etter valget for snart en måned siden.  Vi vet ikke hvilke partier som skal være i posisjon, og hvilke partier som skal være i opposisjon.  Velgerne har gitt oss en spennende sammensetting av kommunestyret.  Nå å partiene gruppere seg slik at en gruppering danner flertall.  Krav og ønsker skal innfris.  Forhandlinger har pågått i forskjellige grupperinger de siste ukene.  Forskjellige gruppesammensetninger har forsøkt seg, men ingen har så vidt jeg vet fremdeles blitt enige om noe.  Forhandlingsutvalgene til enkelte av partiene sitter med kortene tett til brystet. Selvsentrale representanter i eget parti er ikke informert.

Det er ikke så mange som vil snakke med oss.  Men vi har vært i noen samtaler.  Fremdeles sitter vi i grunn på gjerdet og dingler med bena og venter på at de store partiene skal bestemme seg.
Snart må man komme til en løsning.  Vi har under en uke på oss til konstituerende kommunestyremøte.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg