Tusen takk!

Reklame | Kokkejævels nettbutikk

I dag starter jeg med en stor takk til mine lesere .  Takknemlige tanker blir sendt både nordover og sørover.  For dere, kjære lesere har hjulpet meg til ikke å dumme meg ut for hele lokalbefolkningen her på Ringerike.
For i dag er jeg på plass nummer 20, så hvis reportasjen i lokalavisa  kommer før jeg raser nedover på lista igjen, så  slipper jeg å fremstå som litt høy på meg selv.  Så nok en gang Tusen Takk!

Men dette innlegget skulle ikke handle om meg.  Det skal handle om kjøtt.  Nærmere bestemt  tørket reinkjøtt.   For Kokkejævel langt der oppe på bloggtoppen selger tørket reinkjøtt gjennom sin nettbutikk, og det er jo så viktig budskap å få frem i disse førjulstider.

Jeg har ikke så mye greie på tørket reinkjøtt, så jeg må lese meg litt opp.
Tørket reinkjøtt blir litt om spekemat.  Vil garantert gjøre seg greit på et spekefat, men jeg ser og for meg bålpanna på hytta.  Lefse, rømme, kanskje litt rå-rørt tyttebær. og selvplukket sopp.  Det tror jeg kunne ha vært skikkelig godt.

Men tørket reinkjøtt er dyrt!! Kiloprisen på kjøttet til   Kokkejævel regner jeg raskt ut at er over 1.600 kroner!!
Jeg sjekker flere leverandører av tørket reinkjøtt.  og finner at andre produsenter tar over 2.160 kroner pr. kilo.
Så Kokkejævel har ikke noen ublu pris.  Ikke trenger du svi av en dagslønn heller.  Kjøttet selges i små forpakninger på rundt 100 gram.

Nå har jeg svart høflig og informerende på ett av spørsmålene som kom i kommentarfeltet til Kokkejævel.  Der var det ikke så mye hjelp å få for ei som var litt usikker på hvordan regne ut kilopris.  Jeg tror man får flere kunder hvis man svarer pent og høflig, selv om man antar at vedkommende er ute etter å kverulere.  Da hadde det kanskje vært lurere og bare slette kommentaren i stedet for å la mobben kaste seg over stakkars Lise, som kanskje ikke husker mattelærdommen fra skoledagene, men likevel har lyst til å sammenligne pris opp mot andre aktører før hin bestiller.

Og, Lise.  Det finnes ganske mange leverandører av tørket reinkjøtt på nett.  Så hvis du vurderer å bestille er det sikkert noen leverandører som vil snare deg seriøst og høflig på spørsmål om fraktkostnader og leveringstid.  Kokkejævels svar

Det leveres på slede med kjørerein foran. Leveringstiden er ofte lang, men den som venter på noe godt venter ofte forgjeves.

sier mer om Kokken enn det gjør om deg.   Det er ikke slik man behandler potensielle kunder.
Jeg klikket meg gjennom en bestilling for å finne svaret på ditt spørsmål.  Fraktkostnadene fra Kokkejævel til meg på Hønefoss kommer på 99 kroner.  tipper det er ganske likt for sentrale østlandet.
Siden kjøttet blir sendt med posten, er det vanskelig for Kokken og ha noen formening om hvor lang tid det vil ta. Min erfaring med netthandel er at det vel tar en ukes tid.

Håper du ble litt klokere av å lese min blogg.   Ha en fortsatt god dag.

PS: Nei, jeg bestilte ikke tørket reinkjøtt, bare klikket meg gjennom for å se hva de totale kostnadene ville komme på.  Men kanskje jeg bestiller senere.  Og Kokkejævel var ikke dyrere enn andre, heller tvert i mot.

 

11 kommentarer
    1. Holder meg til reinskavet i frysedisken og gryterett (finnbiff) av det der. Akkurat passe “viltsmak”. Det er så mye merkelig på Kiwi at man bare må riste på hodet. Elg, rein, kanin, and …. tror jeg står over. 😁 Jeg er nok ørlite pinglete i matveien.

    2. Tar gjerne imot din takk, og sender den tilbake🌹
      Jeg har lest mange gamle innlegg, både igårkveld og nå på morgenen. Masse fine innlegg, om mangelen på munnbind, julegaver, Ari Behn, lokalsykehus og lokalpolitikk. Uten din oppfordring hadde jeg gått glipp av disse. Og jeg har ikke tenkt å gi meg ennå, så det er sagt😉

    3. Spiste mye reinkjøtt da jeg bodde nordpå, i Alta. Men mest finnbiff, stekt reinkjøtt på andre måter, litt røyka kjøtt, litt tørka kjøtt osv. Var nok mer glad i de stekte og røkte en det tørkede. Litt for mye blodsmak for meg.. 😀

    4. Tørka reinkjøtt er virkelig det beste jeg vet!!!😄Kjøper alltid det når vi er i Nordreisa😄Og synes han solgte det billig ja!

    5. Hei. Jeg skal bli meg og dra deg oppover lista.
      Jeg heter Lise- men det er ikke meg som har kommentert Kokkejævel.

      God søndag

      Klem fra Lise

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg