Farsdag

I dag har familien vært samlet hos “Far selv i huset”, altså min far, og feiret farsdag. 3 døttre, to svigersønner og 6 av de 8 barnebarna møtte opp og Mormor vartet opp med kaker og en av søstrene mine hadde også bakt. Vi hadde en hyggelig ettermiddag.  Det er sjelden vi er samlet hele gjengen. 

Opprinnelig kommer konseptet rundt farsdagen fra USA,  Det var først Sonora Smart Dodd fra Washington som begynte å feire denne dagen i 1909 for å ære sin far, William Smart, en veteran fra borgerkrigen . Så til alle dere som tror det er handelsstanden som har innført dagen, det har den ikke, selv om den sikkert gnir seg i hendene.

Jeg syns farsdag og morsdag er en fin markering, Men gaven bør være personlig og ikke for stor. Det vktigste er jo å vise at far blir satt pris på.  Hos oss er det nok samværet og kosen som står i høysetet og vi døtrene med våre familier møter opp samtidig slik at alle samles. 

Nå har vi kommet hjem, og mine to sønner steker biff og lager middag for å sette pris på sin far. Farsdag må jo feires her i huset og.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg