Telle til ti…

Har du sett filmen “Kjærligheten trenger ingen ord” eller “Children of a lesser god” som den heter på orginalspråket ? Den kom  i 1986 og har gjort et helt uslettelig intrykk  soden jeg så den første gang på Kongsberg Kino..  Det er en scene i starten av filmen hvor hovedpersonen  spillt av Marlee Matlin har et raseriutbrudd på et kjøkken. Da rollefiguren er døv og Matlin også er svært tunghørt går rasriutbruddets verbale uttrykk på tegnspråk.

  Det er et herlig sinne.  Et herlig temperement.   I 1987 da jeg så filmen første gang hadde ikke jeg ert slikt temperament. I hvertfall var det svært sjelden det kom frem.   Kanskje hadde jeg mye innestengt sinne i meg på den tiden, for det er den scenen som har bitt seg fast. Den var så befriende, så energisk

Nå har jeg et slikt teperement, og det kommer til syne om kanskje ikke daglig så i hvertfall flere ganger i uka. Det skal ikke mye til før jeg  er i full flamme.  Jeg er et brennende menneske som brenner for mye, og som tillitsvalgt og opposisjonspolitiker er det flott med et brennende engasjement. Men hissigheten og sinne kommer nok oftest til full tordenstørrelse først når jeg er hjemme hos mann og barn. Det er ikke fullt så bra.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg