Husmorfrustrasjon…

Det er mye husarbeid en ikke får gjort når en hinker ustø rundt på ett bein og krykker.

Støvsuging og gulvvasking, for eksempel, er oppgaver jeg finner litt vel utfordrende for tiden. Det samme med rydding, da det er litt vanskelig og få med seg ting fra A til B.   Det er frustrerende.  Det begynner å se litt vell lurvete ut rundt meg, men de fire andre her i huset bryr seg ikke nevneverdig.  Frustrasjonen min stiger. Jeg blir gretten og grinete, og blir med rette beskyldt for å være sur. Men å se det i sammenheng med Gamle Gubben Grå, to tennåringssønner og for tiden hjemmeboende datters manglende insats ser de visst ikke…Sukk..

Entreen er, som alltid her i huset, full av sko. Greit nok, men svært tungvinnt når jeg skal hoppe inn og ut på krykker…

I gangen har Kjøteren gått amokk med et gammelt saueskinn han har fått opp i hundesenga. Det er saueskinnsbiter og hvite ulldotter over hele gulvet. Godt blandet med hundehår.  Skrivebordet i gangen, et praktmøbel fra Gamle Gubben Grås barndomshjem i Ullevål Havenisseby, er dynget ned med plastposer og vesker. Hva alt inneholder vet jeg ikke. De antikke dragestolene er fulle av  redningsvester etter helgens padletur og en haug med verktøy, skruer og gud vet hva etter ett av Gamle Gubbens Grå fikse prosjekt.

På badet har Datteren okkupert både hylla over toalettet og hele vasken med alle sine tuber og bokser, og på hgulvet ligger brukte håndkler i hauger, etter at de har fallt ned fra det overfyllte håndklestativet. Både vask, do og steamdusjen + badegulvet skriker etter en vask.

I penstua mi  hadde Gubben benyttet anledningen mens jeg var på sykehus og rehabilitering til å etablere malingsverksted. Sjenk, anretningsbord og det flotte, gamle runde bordet mitt med den fine runde hvite duken er full av malingsremedier. og gud vet hva. Midt i stua liggr en stor plastpressening fra Monter med etn arbeidsbenk hvor to vinduer hviler et par døgnstid mellom hver gang Gubben påfører et lite malingslag.

Kjellerettasje, og loftsetasje kan jeg gudskjelov ikke inspisere da jeg ikke kan gå trapper, men jeg frykter hvordan det ser ut. Har klokelig også holdt meg unna eldste sønns rom her på grunnplanet så slipper jeg den irritasjonen…

Bare på kjøkkenet ser det sånn nogenlunde ut, for der sparker jeg meg rundt på en kontorstol, men gulvet trenger sårt en vask her og…..

Hagen og uteområdet…. Huff… nei det orker jeg heller ikke tenke på…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg