Førjulsdrøm

I dag har vært en slik dag man bare blir i godt humør av.

Effektiv kontordag på jobben.  Fikk jobbet litt med en styresak, avsluttet et turnusprosjent vi har drevet med en god stund, hatt hyggelig samtale med “romkammeraten” min.og virkelig følt at det er godt å ha en arbeidsplass med gode kollegaer.

Så dro jeg ut og hentet Mamma. Kvalitetstid med Mammaen min har jeg alt for sjelden.  I dag skulle jeg ha henne med på konsert.

Vi hadde så en fantastisk konsert i Norderhov kirke.  Førjulsdrøm het konserten og var med elevene på musikklinja ved Ringerike Videregående skole.  Yngstemann går i 1MUA som det heter, og det er første gangen vi er på musikklinjas konserter. Jeg skal si jeg ble imponert!!!  Masse flott sang og musikk, dans og drama av ypperste kvalitet.  Du verden så mange flinke talenter.  Kjenner meg og litt stolt. Tenk at min sønn er en av disse flinke elevene.

Vel hjemme etter å ha kjørt Mamma hjem ble detmiddag og hyggelig prat med Gamle Gubben Grå før jeg dro og hentet en sliten men ganske fornøyd sanger.  Hyggelig prat med en flott sønn før vi alle går til ro.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg