10 DAGER TIL FERIE……

 

10 dager til  jeg Gamle Gubben Grå, to tennåringssønner og Datteren pakker koffertene og begir oss avgårde til Cannes.  11 dager til jeg skal kjenne litt mer sol og varme, kose meg med familien og lade batteriene.

 

10 dager til jeg kan skru av mobilen, la jobb være jobb og bare slappe av.  Dra langt bort til et sted hvor ingen kan forvente at jeg skal ta de ledige vaktene som måtte dukke opp,  Hvor ingen forventer at jeg skal arbeide kveldsvakt selv om jeg har tilbragt hele formiddagen og langt ut på ettermiddagen på styremøte for den samme arbeidsgiveren, eller dra rett fra Gardemoen etter 4 døgns tariffkonferanse og på nattevakt.

 

10 dager til jeg kan tømme hodet for planlegging av årsmøte, lønnsoppgjør og praktisering av ammefri for turnusarbeidere.  11 dager til akuttilbudet på Kongsberg, nytt sykehus på Brakerøya og bærekraftrapport skal  slutte å virre rundt i hodet mitt.

 

10 dager til det er en helt blank uke i kallenderen uten en eneste avtale. En hel uke jeg kan fylle med det jeg måtte ønske.

 

10 dager til jeg kan sette meg ned med en bok uten å tenke at jeg heller burde lest sakspapirer, gått en lang tur med hunden eller vasket gulvene hos min gamle mor.

 

10 dager til jeg kan skjenke meg et glass vin uten å først tenke nøye gjennom om det er noen barn som skal kjøres, hentes, bringes eller noen ærend jeg muligens trenger bilen til resten av dagen.

 

10 dager til ferie. Jeg tror det skal bli godt…..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg