Bla bla bla bla……

HURRA!!!! Ryggen var bedre i dag. Bedre, men ikke bra.

Dagens høydepunkt var en tur til byen og lunsj med min eldste venninne.  Hun er ikke så kjempe gammel. Bare 23 dager eldre enn meg, men hun er den venninna jeg har hatt lengst.  Helt siden første klasse på barneskolen har vi vært venner.  Det er lenge siden vi har hatt en skravlestund alt for lenge. Jeg er nesten sliten i kjevene av all snakkinga…..  Men du hvor koselig det var.

Det er noe eget med slike venner som har fulgt deg hele livet.  Vi mennesker forandrer oss, utvikler oss, i løpet av livet. Men disse som har vært rundt deg bestandig, kjenner deg og din historie.  Samme hvilken posisjon du mener å ha oppnådd i samfunnet, samme hvor vellykket du føler deg, så husker de hvor .usikker du var i barndommen og hvor du da var i hierarkiet.  De kjenner familien din, slekta di og bakgrunnen din, og du deres. Det er mye du ikke trenger å forklare. De skjønner det allikevel.

Livet er ikke alltid en dans på roser, og vi har begge hatt hver vår porsjon med motgang.  Men levd liv gir grunnlag for reflekterte samtaler

På vei hjem kjøpte jeg nyeste CDn til Åge Aleksandersen.  Min helt siden første konsert en gang tidlig på 80 tallet.  En god dag som gir energi. 

Dette er ferie..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg