Effektiv dag…

Opp et par minutter etter planen – som vanlig. Fikk liv i to Tenåringssønner, og fikk en av gårde på buss til jobb mens han med privatsjåfør satt på med meg til skolen. 

Lå fremdeles litt bak skjemaet da jeg satte kursen innover mot Bærum.  Ferie eller ikke ferie. Dette møtet må gjennomføres før sommeren, og siden det var sykdom forrige uke, så må jeg ofre noen timer av ferien.  Alt gikk som forventet. En sak jeg har brukt mange timer og mye energi på de to siste årene kan nå arkiveres.  Det er vell verdt å ofre litt ferie på slike dager.

Siden jeg alt var i Bærum, ble det en tur på Sandvika Storsenter.  Har lenge hatt planer om å dresse opp Gamle Gubben Grå litt.  Hans “uteligger-stil” står ikke i tråd med mitt image.  I tillegg er han en flott kar, selv om han ikke ser det selv. Klær skaper folk, og det å kle seg i klær som gjør at en føler seg vell og fin, gir selvtillit.  Litt rekognosering måtte til før jeg kunne sette sammen det perfekte antrekket.   Det ble en flott jeans fra Wrangler. Høyt liv, Gubben liker ikke å sagge. Rette ben og litt slim modell. Han liker ikke for vide bukser. Så ble det en lyseblå bomullsskjorte i litt sånn tykk bomull som er så deilig å ha på seg, og som ikke skrukker så lett. Blått har alltid vært yndlingsfargen hans, så dette føler jeg er forholdsvis safe.  Så kronet jeg det hele med en  marinefarget blazer fra Jean Paul.  Den var dyr, men siden jeg hadde kjøpt både buksa og skjorta på salg, tok jeg meg råd til det. Gubben er avhengige av innerlommer, mange innerlommer, og av de jakkene jeg så på hadde Jean Paul den med flest innerlommer. I tillegg syns jeg det var den fineste blazeren jeg så – sånn tatt i betraktning at det var en mann rundt 50 som skulle ha den.  Vell hjemme, og etter at Gubben og hadde kommet hjem måtte han selvsagt prøve klærne.  Han ble så fin!!!! Nå kan han dra på revy med jobben sin i helga. Så at han ble fornøyd selv og. Det er så gøy å glede noen.

Via SMS utveksling fikk jeg planlagt St. Hans feiringen til mandag med ei venninne.

Rakk så vidt hjem før jeg måtte hente Yngste Sønn på skolen.  Litt mye bagasje siste ordinære skoledag før ferien.

Så var det å handle mat, og lage middag. 

Hadde tenkt meg en snartur på hytta for å male gulvene i entreen, men det øsregner, jeg er i grunn sliten. Får se om jeg får gjort det i morgen. Ferien er fortsatt lang.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg