Fridag

Fridag  eller ikke, opp i otta må man. Guttene skal jo på skole og jobb.

Eldste Sønn rakk som vanlig bussen, og Yngste Sønn måtte kjøres. Tok med meg speilreflekskameraet da jeg kjørte han og tok meg en liten foto-tur samtidig. Det var en klar fin høstdag. Ja, høstdag. Det er september, så da er det høst – enten man liker det eller ikke.

På Ask kapell sin kirkegård fant jeg denne bautaen til minne om en tidligere lærer ved Stranden skole.

På en dag som i dag, da lærerstreiken er over, er det jo greit å minne om hvilken status lærerne en gang hadde i samfunnet. Siden Stranden skole  nå også dessverre er historie er denne bautaen en bauta over vår nære fortid på mer enn en måte.

Hjem for frokost, avislesing og litt husarbeid før jeg bega meg ut i skogen igjen. Denne gangen på leting etter sopp. Til tross for at det er et alle tiders sopp år, ble det liten fangst, og jeg rusla hjem etter en drøy halv time. 

På kvelden var det møte i SOL for å se om det var liv laga å få stilt liste til neste kommunestyrevalg.  Det var det, mener vi, men gode kandidater ønsker ikke lengre å ha en så aktiv rolle.  Sørgelig.  Kjenner at lufta gikk litt ut av meg ved den beskjeden.

MEN når det er sagt har jeg stor tro på prosjektet SOL fremdeles. Fortsatt er det mange dyktige folk med, og med litt mobilisering og kanskje noen nye navn + et godt program med tydeliggjøring av våre viktige saker har vi fremdeles en god sjanse til å gjøre et godt valg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg