Ikke no problem

I dag dro jeg på jobb med kun et eple i matboksen.  Det går litt fort om morgenen og jeg fikk ikke tid til å smøre matpakke. Ikke er det så mye pålegg i kjøleskapet som frister heller.  Tenkte at det ble len liten styrkeprøve å handle mat i kiosken og kun komme ut igjen med noe som ikke var alt for usunt. 
Men det gikk helt greit. Ikke noe problem i det hele tatt.  
Arbeidsdagen var så travel at eplet fikk jeg først tid til å spise klokka 15.00 mens jeg ga rapport til kveldsvakta..

Klarte å styre unna kiosken på vei hjem fra jobb og, og lot være å stoppe på bensinstasjon for å kjøpe søndagsavisene (jeg er en sånn som fremdeles liker papirutgavene i helga..) for på den måten å unngå å bli fristet til utskeielser når jeg – til tross for eplet, var ganske så sulten.  

Hjemme ble det Take-away pizza fra Peppes. Ikke den sunneste middagen, men det er arbeidshelg  og fremdeles litt jul og vi må ha noe raskt og enkelt. 
Gamle Gubben Grå kjøpte med seg søndagsavisene da han henta pizzaen, så jeg fikk kost meg på sofaen med avisene i kveld og..  Etter en travel arbeidsdag var det godt å hvile litt foran peisen.  

Skrittmåleren viser at jeg har gått over 3.000 skritt mer enn jeg må i dag.  

Jeg vet at det har liten hensikt å veie seg hver dag, men sånn i starten er det viktig med de små oppmuntringer man kan få. Så da jeg lista meg opp på vekta på jobben i dag og displayet viste en hel kilo mindre enn i går puttet jeg det i skuffen for positiv oppmuntring og noterte det raskt på mobilen.  Vet at tallet bare gir et øyeblikksbilde, og at hvis jeg hadde veid meg etter eplet og pizzaen hadde tallet vært et annet, men man må ta med de positive tilbakemeldingene man får. 

Og husk, jeg begynner egentlig ikke med nyttårsforsettene mine før i morgen….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg