I dag er det sol..

I dag sto Gamle Gubben Grå opp og lagde frokost. Det hjalp litt med en liten time-out og blow-out I går. Nystekt ciabarta, kokte egg og varmt tevann ventet meg da jeg sto opp.

Utenfor vinduet var det for første gang mer blå himmel enn skyer. Dette ser ut til å bli en fin dag. 

Etter frokost dro Gamle Gubben Grå og guttene for å gå til toppen av Gulberget. En lett tur jeg tror jeg skulle klart. Men Kjøteren er nesten like dårlig til bens som meg, og I går hadde han nektet å gå lenger enn halvveis opp mot Trollkirken.  Så jeg sa at han og jeg kunne være ved huset og gå tur her.

Etter en liten runde her dro vi etter til parkeringa til Gulberget. Det var alt for fint vær til ikke å få noe fornuftig ut av dagen.  Turen var estimert til en time,bilen sto der ennå, så jeg gikk I møte med dem. Møtte de etter noen få meter.

Tilbake ved huset ble vi sittende å diskutere hva vi skulle gjøre nå. Tilslutt ble det til at Gamle Gubben Grå og Eldste Sønn gikk på museet oppe på fortet, Kjøteren og jeg gikk for å fotografere kirken og Yngste Sønn sjøsatte kajakken og padlet seg en tur.

Etter middag dro Yngste Sønn og jeg for å fotografere solnedgangen. Koselig å dele hobbyen med han, selv om han alltid får bedre bilder enn meg. Den gutten er helt rå med kameraer.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg