Hyggelig helg

Finnes det egentlig noe bedre enn en liten strekk under slumreteppet når der har vært litt mye aktivitet rundt en en stund?  El, jeg har akkurat hatt en liten strekk, og det gjorde utrolig godt!  Helgen har vært litt aktiv. Den blir gjerne det når man har gjester, og spesielt overnattingsgjester.

Svoger kom i går formiddag.  Vi tok turen til Steinsfjorden og koste oss i sola. Vi gikk ut til Pipeøya og rundt Braksøya. Jeg hadde gått en morgentur med Charlie Chihuahua før Svoger kom, og innen kvelden kom sto det over 8 km på skrittelleren. Kanskje ikke den mest imponerende lengden, men det er års beste. For andre gang på få dager slår jeg min egen rekord. Det lover bra.

Det ble kaffe og hjemmebakte horn på stranden.  Svoger fikk kakao. Han har til tross for sine 57 år ennå ikke lært seg å drikke kaffe.

Eldste Sønn kom til middag. Ville jo hilse på onkelen som var på besøk. Jeg lagde en stor gryte paella. Svoger hadde med rødt til å ha i glasset. Det ble en hyggelig kveld med masse koselig prat.

I dag ble det mer prat, dekket frokostbord og lang søndagsfrokost. Gamle Gubben Grå og Svoger tok rn tur innover Vågårdsbygda med Charlie Chihuahua. Jeg svingte meg rundt og fikk unna både oppvask og støvsuging. Eller det med støvsuginga er jo egentlig bare å trykke på en knapp så gjør Late Brit resten.  Jeg rakk og å pynte noen muffins. Er ikke måte på hvor husmor jeg kan være når jeg vil.

Yngste Sønn sto opp, og han og Svoger forsvant på skitur. Jeg satt meg ned og begynte å lese helgeavisene. Du vet i papirutgaven. Men det var ikke lenge før jeg forflyttet meg til sofaen, fant frem slumreteppet og flatet ut. Det var i grunn utrolig godt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg