Fortsettelsen av bloggtopplista

Et bilde av mat og en gammel asjett. Slikt burde lokke lesere inn på bloggen min.  Jeg har att et matbilde fra påsken i fjor pryde dette innlegget fordi jeg tenkte å fortelle dere om middagen i går. Den forsvant som så ofte før lenge før jeg tenkte på å fotografere den.
Men det var grillmat stekt i steikepanne. Utetemperaturen fristet ikke til grilling på terrassen. Det var både pølser, potetsalat og grillet mais, Ja og litt kjøtt da. Marinert i den BBQ-sausen jeg lagde.
I går tok jeg ikke hensyn til matbyttene Stina gnåler om, bortsett fra at brusen var lettbrus.

Det hender at det går en kule varmt her i Drømmehuset. Ikke i dag da. I dag er alt bare harmoni.
Men det hender at det blåser opp til full storm. Hvem sin feil det er varierer nok, men jeg er absolutt ikke uten skyld, Kom til å tenke på det når jeg leste Monicas innlegg.

I dag skal grillen som har stått til tørk etter storvasken i går monteres igjen. Burde ha tørket opp etter regn og hagel som om i går. Det blåste så fælt før den regnskura at såpeskummet i bøtta mi blåste ut over hagen.

Nå er det snart tid for søndagsmiddagen. Her i Drømmehuset kan den bestå av så mangt. Alt fra burger fra Circel K til steik og tilslørte bondepiker. I dag blir det kveite. Jeg fant en pakke litt bortgjemt i fryseren. Så får jeg se hva jeg finner av grønnsaker og tilbehør. Skal nok klare å trylle frem et måltid helt uten å skjele til en eneste ukemeny.

Det er nok ikke bare Vivians venninne som opplever at kommuneøkonomi, eller helsebudsjettet er tema når man besøker fastlegen. I mitt tilfelle var det mer oppgitthet på generelt grunnlag og at det gikk ut over pasientene enn at den enkelte pasient burde ta ansvar for kommunens økonomi.

Jeg trodde jeg nå etter to innlegg skulle ha klart å gjort meg ferdig med toppbloggerne, men Tom helt der oppe på bloggtoppen har sånn spørsmålsrunde på bloggen sin. Og dere vet hva det betyr.
Jeg kommer til å “stjele” spørsmålene og komme med mine svar på hans spørsmål.
Vi blogges!

 

 

4 kommentarer
    1. Dårlig grillvær i dag hos oss.😅
      Men jeg skulle nok tatt fram grillen og vasket den litt jeg også.🫣
      Kveite er veldig godt og kanskje Musikermannen får en på kroken når han er ferdig med å lage i stand nylon og kroker?🤔
      Jeg gleder meg til å lese svarene på spørsmålene dine.🤩

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg