I dag er det sommer på Ringerike.  22 grader melder gradestokken og sola steiker fra klar blå himmel. Gamle Gubben Grå og jeg har vært ute og gått 4 km tur med hundene etter endt arbeidsdag. Et par av de kilometerne var stigning. Jeg er ikke god på stigninger. Jeg er både svett, varm og rød som en hummer i hodet. Lever virkelig opp til navnet “Røde Brit” i ettermiddag. Men siden jeg kan krysse av for både pust (og pes), svette og vonde kroppsdeler regner jeg med at turen hadde treningseffekt.

Ikke det atdet med treningseffekt er det viktigste. Det som var viktig for meg, i tillegg til at hundene fikk mosjonen de trenger, var å få frisk luft og å få beveget meg litt. Har sittet hele arbeidsdagen og brettet brev og lagt i konvolutter. Tror det er  rundt 800 brev som skal i konvolutter. Klager ikke, selv om venstre tommel et støl. Dagen har i grunn gått raskt.

Etter jobb og tur har jeg laget middag. Hvit pizza med seranoskinke, mascopane og av alle ting gulrot. Nå er middagen spist og jeg har flatet ut på sofaen. Tipper det blir en relativt rolig kveld.

2 kommentarer
    1. Så vakkert bilde, høres ut som en fin dag med sol og jobb. Sola kom langt ut på ettermiddagen her..Det øsregnet i grunn mange timer her i dag.
      Du har mosjonert! Topp det…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg