Advent..

Ta deg tid i dag til å nyte julepyntede gater, torg eller nabolag.  Finn frem det barnlige i deg.  Se på detaljene, på lyset og nyt synet.  Nyt stemningen.  Kjenn på glede og forvaltning.

Let Ikke etter det som mangler, eller det perfekte. Det burde vært snø og ikke vissent løv på bildet jeg tok i går, eller et par hånd i hånd og med poser fulle av pakker. Jeg tror du får julestemning av bildet, selv uten snø. Lignende motiv finnes helt sikkert også i din nærhet. Det gjelder bar å ha sansene åpne å se de.

Jeg skal lage en magisk advent. En magisk førjulstid. Jeg skal jakte på de gode stemningene. Prøve å formidle forventning og juleglede og bruke adventstiden til å skape min drømmejul, litt etter litt. Det kan du følge med på her på bloggen.

I dag er det første søndag i advent. 28. november. Jeg har ikke ferdig pyntet hus, alle kakeslagene i boks, alle gavene ferdig kjøpt og pakket inn. Jeg har gjort fint lite av alt det. Men det har aldri vært planen heller. Jeg bruker adventstiden til juleforberedelser og kos. Først når kirkeklokkene ringer julen inn starter julen, og innen den tid er jeg (forlengst) ferdig.

I dag er det første søndag i advent. Gå ut og nyt julepynt og julestemning. Ta noen fine bilder. Kanskje blir de årets julekort?

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg