Aller innerst…..

Jeg burde kanskje tatt et nytt bilde?
Men tro meg, morgentrøtt kjerring på 100 kg pluss med eller uten undertøy er ikke noe syn å servere folket til morgenkaffen en tidlig søndag morgen.
Forresten har jeg ennå ikke fått noen til å sponse meg med nytt rødt undertøy.  Jeg tror denne kjerringa trenger en virkelig feit sponsoravtale for å posere i sexy undertøy på en uoppredd seng,, ,,,

Sånn, der ga jeg deg noen bilder inne i hodet som vanskelig lar seg slette tenker jeg…

Når jeg ser på dette bildet kommer jeg på at jeg godt kan bli sponset med røde sengesett og.  Knallrøde sateng sengesett hadde gjort seg!  Gamle Gubben Grå holder hardnakket på at soverommet vårt skal holdes i røk-blått,og det er så vidt jeg har fått lurt inn sengetøy med svakt rødt trykk.

Jeg sier heller ikke nei t

Jeg sier heller ikke nei hvis noen vil sponse oss med en seng lik den på bildet.
Jeg tar gladelig kampen med Gamle Gubben Grå for å få denne, eller lignende seng inn på soverommet i stedet for den halvmalte furusenga.

En sponset ny pysj til Gamle Gubben Grå hadde også gjort seg.  Den kan til nød være i blått, jeg er usikker på om jeg ville få på han en knallrød pysj, men tar gjerne utfordringen hvis noen vil sponse.

Ja. kjerringa i rødt undertøy, Gamle Gubben Grå i rød pysjamas og en seng lekkert dandert med rødt sengetøy, jo jeg tror det kunne bli et bra bilde.  Jeg vet også hvilken fotograf jeg ville hyre inn.  Kun den beste er god nok, og de som har fulgt meg en stund vet at jeg har “egen fotograf” når jeg skal ta “offisielle” bilder av meg selv.

Så mulige sponsorer, still dere i kø!
Med dette opplegget er det snart jeg og ikke Sophie Elise som troner øverst på bloggtoppen.
Henne har jo folk sett i undertøy en mengde ganger før…..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg