Barndomsminner…

Det var litt stille fra meg i går. Rakk ikke å skrive morgeninnlegget før jeg gikk til frokost, og resten av dagen gikk liksom helt av seg selv til jeg flata ut på sofaen her i Drømmehuset ved 18-tiden i går kveld.  Der ble jeg liggende til jeg tusla i seng litt over klokka 21. En hel helg med politisk arbeid tar på.

Kan ikke være på topp i alt, så i helga var det politikken som fikk første prioritet og bloggen ble nedprioritert.
Slikt straffer seg. I dag er jeg helt nede på en ellevte plass med under 1.000 sidevisninger. Den trenden må jeg få snudd.

Jeg trenger ikke rote langt nedover bloggtoppen før jeg finner noe å skrive om.
For inne hos Toms Matprat blir jeg sittende mens minnene strømmer på. Tom skriver om Trollkrem, og ikke hvilken som helst trollkrem, trollkrem med blåbær.
Jeg tror ikke jeg har smakt trollkrem med blåbær. Det høres utrolig godt og friskt ut. Må helt klart prøves når blåbærene modnes om en måneds tid. Jeg får jo nesten vann i munnen bare av å se på bildene.

Trollkrem.
Bare ordet fikk meg til å rase tilbake i tid og med et poff var jeg tilbake i kjøkkenet til Bestefar i det hvite huset i Ringelia. Jeg kjenner duften av nyslått plen og stekte karbonader. Utenfor vinduet er det sommer og sol, desserten kommer på bordet og det er deilig Trollkrem, laget etter originaloppskriften med tyttebær. Lekker rosa dessert som smaker søtt og friskt.
Barndommen på 1970-tallet var brått tilbake.

Bare bærene dukker opp skal det nok bli trollkrem av både blåe og røde bæ utover sommeren og høsten.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg