Blir det finere

Martine Halvs ligger fremdeles på bloggtoppen. Det kommer nok ikke av hennes siste blogginnlegg som er et reklameinnlegg for Ellos.  Hun viser frem masse fine klær som passer nå som det går mot vår.

Jeg krabber meg sakte oppover bloggtopplista. Fra 42 til 40 i dag.  Over 1200 sidevisninger.  Skyldes muligens at jeg sa noe om ressursbruk i helsevesenet i går. Delte den på fb, og siden jeg har mange venner som arbeider i helsevesenet og mange venner som er opptatt av helsepolitikk spres innlegget.

Noen vil muligens kalle det en click-bite.  Jeg vet jo at jeg får lesere når jeg gjør slike ting.  Og selv om hensikten helt klart er å bli lest, nå frem med budskapet, er det budskapet som er viktigere enn antall sidevisninger. Jeg skriver ikke slike innlegg for å komme på bloggtoppen. Jeg skriver de fordi jeg har noe å formidle.

For det blir ikke finere enn når innlegg skrives på bakgrunn av et glødende engasjement

2 kommentarer
  1. Interessant at det ser ut til å skje et skifte når det gjelder blogger på toppen. Kun en jåleblogg/rosablogg på de 5 første plassene…. og nedover er det en fin blanding av alskens. Det er ikke så langt tilbake at det bare var negler, extensions, sminke, fillers, botox, klær og festing omtrent nedover hele rekken.
   ( Jada, jeg henger med fremdeles)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg