Bom bomeli bom

 

Folk sier klart i fra. Nok er nok.  De ønsker ikke flere bompenger.  De har fått mer enn nok av denne usosiale skatten som melker bilistene for ekstraskatt som går fra alt fra veier, til grønne sykkelstier milevis fra nærmeste bom.
Folkeaksjonen Nei til bomringer er det største partiet på meningsmålingene i Bergen.
I byr som Arendal og Drammen snur politikerne og skroter veipakker de før har vært for. De vet det nærmer seg valg. Det gjelder å sikre taburettene.

Hvis du er som folk flest eitrende lei bomringer, men usikker på om Folkeaksjonen mot bomringer er det partiet som har den beste politikken når det gjelder for eksempel skolepolitikk og eldreomsorg, ja da skal du vite at det går an og stemme på etablerte partier som også er i mot bompenger.

Alle vet jo at Frp er i mot bompenger.
Alle vet jo at Frp sitter i regjering, og bygger den ene bommen etter den andre. Frp har altså mistet litt av troverdigheten når det gjelder å være bompengemotstandere.

Minner derfor på at også Rødt er i mot bompenger.  Det er en usosialform for skattelegging, hvor  man ikke bidrar etter evne, men dårligst hvor de med lavest inntekt og dårligst råd bidrar uforholdsmessig mer enn andre grupper til veibygging, kollektivtrafikk og sykkelstier.

Rødt har ofte også den beste skolepolitikken og er gode på å få fokus på gode og trygge tjenester i eldreomsorgen.  Vi setter mennesker og ikke bunnlinja i fokus når vi finansierer tjenestene.

Ville bare nevne det.

 

2 kommentarer
  1. Greit med litt opplysning om hva enkelte partier er for og i mot.. Håper ikke på bomring her jeg bor, men for oss personlig skal det gå greit uansett hva det blir til..men det er jo hyggeligere ting man kan bruke pengene på <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg